Over Weitkowitz

WEITKOWITZ - Een goede verbinding. Gegarandeerd!

WEITKOWITZ WEITKOWITZ is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van kabelschoenen, tang en adereindhulzen. Een breed scala van kabelbinders en krimpkous completeert het programma. Sinds haar oprichting in 1918, kenmerkt het bedrijf zich door een hoge kwaliteit van het product, innovatie en consequente klantgerichtheid. Daarom vertrouwen veel klanten op de individuele en bijzondere technische probleemoplossende vaardigheden van WEITKOWITZ.


In 2002 breide het bedrijf het assortiment uit met aardklemmen. Vanwege de hoge kwaliteit van deze producten verkreeg WEITKOWITZ de technische accreditatie/machtiging van de Deutsche Bahn AG en kon daardoor in het lopende jaar flink uitbreiden. Tal van testresultaten van onafhankelijke instituten bevestigen nogmaals de hoge kwaliteit van WEITKOWITZ' buisvormige kabelschoenen en connectoren.

De producten zijn geslaagd voor de trillingstest volgens DIN EN 61,373 (elektrische uitrusting voor railvoertuigen) en ook volgens de specificaties van Germanischer Lloyd (Maritime) met succes zonder beperkingen. Een zoutsproeitest toont hoge corrosieweerstand aan van onze terminals. Deze resultaten zijn van bijzonder belang voor de scheepsbouw en offshore-toepassingen voor iedereen. Na doorlopende positieve ontwikkelingen presenteert WEITKOWITZ zich als een modern, klantgericht productie bedrijf met een krachtige ontwikkelingsafdeling, een modern instrument, een geautomatiseerde productie en een bestuur dat zich volledig inzet voor de klant.